Search Blog Posts

Saturday, November 10, 2012

Nederlandse burgers Groep eist nu Centrale Bank Reveal Locatie van Gold Country's Reserves

Ten eerste Venezuela, daarna Duitsland en nu in Nederland willen hun goud terug.

In het kielzog van de uitspraak van deze week door het Duitse Federale Accountability Office, dat Duitsland moet repatriëren en controleren 150 ton van haar goudreserves van de NY Fed over de komende 3 jaar , heeft een in Nederland burgers commissie diende een petitie van de Centrale Bank release informatie " de hoeveelheid en opslaglocatie van Nederland fysiek goud, en de omvang en aard van de goudvorderingen. " In de woorden van een van de indieners Tom Lassing: "De laatste jaren is er een verlies van vertrouwen in het financiële systeem en we hebben voor de gek gehouden veel. Dus ik zeg: Laat de centrale banken zoals DNB blijkt het goud er werkelijk is.
 
Indien de burgers commissie succesvol te zijn, we zijn ervan overtuigd dat ze zullen de overgrote meerderheid van goud reserves van het land-10e grootste in de wereld op 612.000 kilogram te ontdekken, worden gehouden in de kelder van de NY Fed.

Zoals we een paar dagen geleden, de mal is nu. De Duitse Accountability Office zal leiden tot een lawine van goud audit, levering, en repatriëring verzoeken over de hele westerse wereld. We wensen de Fed geluk voorblijven van de trapsgewijze lawine van verzoeken om niet-toegewezen (rehypothecated) goud omzetten in vaste fysieke metaal. Ze gaan het nodig hebben.
 
Van Dageblad Nederlands

Bijna 300 "betrokken Nederland burgers" hebben zich aangesloten bij het ​​Duitse initiatief voor inzicht over de goudreserves.

In een petitie van de burgers commissie eist "volledige openheid over de hoeveelheid en opslagplaats van Nederland 'fysiek goud, en van de mate en de aard van het goud claims."

In Duitsland is een veel ongemak is gestegen over de hoeveelheid, de waarde en de kwaliteit van de goudreserves, die niet zijn in vele jaren gecontroleerd op verschillende opslaglocaties. Onder leiding van de tabloid krant Bild, zijn Duitse media af of de 3,4-miljoen kilo baren echt zijn (ter waarde van ongeveer E150 miljard).

Onder druk van de Duitse federale rekenkamer, zal een deel van de goudvoorraad worden gerepatrieerd vanuit de Verenigde Staten naar Frankfurt.

Nederland staat gelijk onbehagen over de positie van de goudschat - 612.000 kilogram met een waarde van ongeveer E25 miljard. Het goud is voor een deel gelegen aan De Nederlandse Bank in Amsterdam (ongeveer 10 procent), ook gelegen aan de Federal Reserve Bank van New York, in Ottawa, en Londen.

De Nederland komt tiende op de lijst van de goudreserves. De Verenigde Staten leidt met 8,1 miljoen kilo. Duitsland komt op de tweede.

Tom Lassing, een van de ondertekenaars van de petitie en eigenaar van de website beursbox.nl, zegt centrale banken ten onrechte mysterieus met goud reserves.

"De laatste jaren hebben een verlies van vertrouwen in het financiële systeem gezien en wij hebben voor de gek gehouden veel," Lassing zegt. "Dus ik zeg: Laat de centrale banken zoals DNB blijkt het goud er werkelijk is."

Volgens zijn collega-ondertekenaar Harm van Wijk van beursbulletin.nl is er alle reden voor een audit. "De betrouwbaarheid van politici bleek niet erg groot op het Griekse probleem, dus in plaats van struisvogels moeten we zekerheid te krijgen over de goudreserves."

Een van de zorgen is dat de goudreserves van de centrale banken is herhaaldelijk toegezegd door middel van verhandelbare eigendomsbewijs. Experts als handelswaar dealer Eric Sprott beweren dat er veel meer "papieren" goud in omloop dan er blokken in de bank gewelven .

Sinds 1990 in Nederland heeft verkocht bijna 1,1 miljoen kilo van haar goudreserves.